
Denne opskrift på pandekager med søde kartofler er utrolig lækker og smagfuld, især når morgenmaden skal gå lidt hurtig. Og ligeledes egner den sig også til at have med på farten.
Personligt er jeg ikke den store morgenmad-spiser, og har derfor i større grad brug for at spise mad, som ligger tættere på, det man normalt vil spise til frokost.
Som nævnt her på bloggen før, tror jeg ligeledes også på, at det er sundt at spise grøntsager allerede fra morgenstunden af – læs mere her
Ingredienser
1 lille søde kartoffel
1 dl. havregryn
1 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. spidskommen
2 tsk. karry
2 dl. sukkerfri soyamælk
Salt og peber
Fremgangsmåden
Kog den søde kartoffel i vand til den er blød
Hæld vandet fra
Mos/blend søde kartoflen, når den er kogt
I mellemtiden måles de tørre ingredienser
Tilsæt så soyamælk og den blendede søde kartoffel
Smag dejen til med salt og peber – (OBS! pandekagerne smager bedre end dejen :D)
Dejen skal være lidt tyk
Varm en pande med lidt olie
Tag en spiseske af dejen over på panden (dette svarer til en pandekage) – tryk den evt. lidt flad, hvis der er for meget dej ovenpå hinanden
Steg pandekagerne og vend dem med en palette, når kanterne begynder at få farve
Forsæt indtil der ikke er mere dej
Spis når alt dejen er brugt
Og velbekommen!