Hasselback rødbede og spidskålssalat

februar 4, 2019

Hasselback rødbede med spidskålssalat

Der har længe været stille her på bloggen. Jeg har haft mange projekter kørende, og jeg er startet på uddannelsen Multimediedesign. Dette er gjort, fordi jeg altid godt har kunne lide at lave hjemmesider, og allerede i en meget ung alder sad og legede med at lave forskellige hjemmesider, derfor var dette den rigtige uddannelse for mig.
Jeg har savnet, at have fokus her, og vil derfor rigtig gerne sætte gang i det igen. Jeg håber, at du stadig har lyst til at følge med – og at jeg kan inspirere dig til at lave spændende retter, og eksperimentere med dette.

Jeg starter derfor ud med hasselback rødbede med spidskålssalat.

Ingredienser til hasselback rødbede

3 mellemstore rødbeder (eller flere)
Olivenolie
Evt. Timiankviste
Salt
Peber

Fremgangsmåden

Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker
Skær revnerne i dem, gerne i den størrelse som på billedet. Hvis du er nervøs for, at skære igennem rødbeden, så tag f.eks. to træ-grydeskeer på hver side og skær ned til du når dem
Sæt dem på en bageplade og hæld lidt olie udover dem
Drys derefter lidt derefter lidt timian udover dem, hvis du ønsker dette
Og til sidst så lidt salt og peber

Sæt dem i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter


Ingredienser til spidskålssalat

1 spidskål
1 tsk. sukker
Salt
Forårsløg eller løg
Dild
2 spsk. Æblecidereddike
1 spsk. Olivenolie

Fremgangsmåden

Snit spidskålet fint og tilsæt 1 tsk. sukker og salt
Massér det sammen med hænderne, så spidskålet bliver lidt blødt
Tilsæt forårsløg og dild og rør det sammen
Og derefter 2 spsk. æblecidereddike og 1 spsk. olivenolie – smag evt. til om du synes, der skal mere i

Retten blev serveret med vegansk dilddressing.

Rigtig god fornøjelse og velbekommen 🙂

Summary
recipe image
Recipe Name
Hasselback rødbede og spidskålssalat
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar