Spinatpandekager

maj 11, 2015

Spinatpandekager

Denne opskrift på spinatpandekager synes jeg bestemt ikke, at I skal snydes for. Den er virkelig lækker og nem. Samt den indeholder de sunde blade, nemlig spinat.

Der er gået to måneder uden nye opskrifter – men jeg stopper ikke! Min passion er at lave mad – det er mit rum, hvor jeg kan være i min egen lille verden og koble af.

Ca. 5 Spinatpandekager

Ingredienser 

3 dl. hvedemel
4 dl. sojamælk (gerne den sukkerfri)
ca. 100 g. frisk hakket spinat
1 spsk. bagepulver
Salt
Evt. paprika og urtesalt

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål
Tilsæt så sojamælken og rør rundt, til der ikke er klumper i
Put så spinaten op i skålen og bland det hele
(Hvis det ønskes, så put nogle krydderi i – jeg synes urtesalt og paprika er lækkert i!)

Varm en pande på høj varme med olie på
Fyld en kop med dejen
Hæld det på den varme pande – men hav med det samme en grydeske fremme, så du kan brede dejen ud – da den ikke selv gør det
Vend spinatpandekagen, når du kan se den har fået farve i kanterne

Når den anden side også er færdig, er den done og klar til at blive spist!

Spis den med det ønskede fyld

Summary
recipe image
Recipe Name
Spinatpandekager
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar