Syltede rødløg

februar 27, 2019
Syltede rødløg

Syltede rødløg er så lækkert. Smagen af det syrlige og lidt søde passer bare super fint sammen.
De syltede rødløg kan i princippet spises med det samme, men bliver bedst efter et par dage, så rødløgene har taget lidt smag til sig.
Derudover er det så dejlig nemt, da denne opskrift egentlig bare er et udgangspunktet, som du kan prøve at tilsætte forskellige smage og krydderurter til.
Så du kan prøve dig frem til hvilken version, du selv bedst kan lide.

Ingredienser

5 små eller 3 store rødløg
4 dl. lagereddike
1 dl. sukker
Lidt peberkorn

Fremgangsmåden

Skær rødløg ud i mindre størrelser. Evt. hele eller halve ringe
Kog eddike og sukker sammen i en gryde indtil sukkeret er opløst
Find derefter en beholder, et glas eller andet og bland det sammen. Tilsæt peberkorn
Lad blandingen køle lidt af og sæt den derefter i køleskabet

God fornøjelse!

Summary
recipe image
Recipe Name
Syltede rødløg
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time

vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar