Velkommen til bloggen

oktober 19, 2014

Hej og velkommen til min blog!

Jeg vil gerne fortælle kort om, hvem jeg er, men hvis du vil vide mere, så tag et kig inde under siden “om mig” (det står oppe øverst).

Som i nok har regnet ud er mit navn Nanna. Jeg er 20 år og går i 3.g på en STX i storkøbenhavn. Når jeg ikke har travlt med lektier og den slags, arbejder jeg i som sampler, hvilket betyder at jeg kommer rundt i forskellige supermarkeder med forskellige smagsprøver. Et super fedt job, som jeg er meget glad for.

En af mine helt store interesser er at undersøge, eksperimentere med og lave mad.
Jeg selv er det som kaldes pescetar – pescetar betyder at jeg spiser vegetarisk, men også lidt fisk. Når jeg siger lidt, mener jeg, at jeg næsten ikke spiser det og aldrig selv laver det.
Mine opskrifter her på bloggen vil udelukkende være veganske – altså uden noget animalsk i.

Udover mine opskrifter vil min blog også komme til at indeholde nogle indlæg om livsstil. Både i forhold til at leve vegetarisk og også generelt. Jeg kan godt lide at træne og leve sundt, men jeg er ikke fanatisk. At nyde livet er vigtigt!

Ude i højre side kan i se nogle forskellige funktioner.
I er mere end velkomne til at tilmelde jer mit nyhedsbrev – I vil få en mail, hver gang der kommer et nyt indlæg her på bloggen.

Hvis I har noget ris, ros eller spørgsmål så skriv en mail til: nanna@nannarasch.dk eller en kommentar herunder.

Glæder mig til at komme i gang!

  • Anonym oktober 23, 2014 at 8:33 pm

    Det er et vildt godt billede af dig det her! 🙂 <3

    • nannarasch oktober 23, 2014 at 10:02 pm

      Mange tak! 😀